Dobro došli na zvaničnu internet stranicu Sportskog imenika Srbije. Sportski imenik Srbije čini tim sportskih menadžera, trenera, instruktora, sportskih stručnjaka i stručnjaka u sportu, koji su osmislili ovaj sajt i dali svoj mali skromni doprinos sportu i sportskim organizacijama.

Sportski imenik je osmišljen kao jedinstveni nacionalni elektronski sportski imenik, u kome se nalaze evidentirani osnovni kontakt podaci značajnih i atraktivnih sportskih društava, udruženja, federacija (saveza), edukativnih ustanova, državnih sportskih institucija i ostalih sportskih subjekata u Republici Srbiji.

Svi kontakt podaci i logotipi koji se nalaze u Sportskom imeniku, su preuzeti sa zvaničnih internet stranica, zvaničnih stranica društvenih mreža, kao i pojedini kontakt podaci iz javne evidencije baze podataka Agencije za privredne registre (APR) Republike Srbije, i kao takvi ne predstavljaju zvanično vlasništvo Sportskog imenika, već pojedinaca.

Ukoliko želite da se i Vaše sportsko društvo, udruženje, klub, ustanova, asocijacija, federacija ili savez, nalaze u Sportskom imeniku, pošaljite nam osnovne kontakt podatke putem mejla, sa sledećim informacijama: Vaš logo, adresu, telefon, faks, e-mail, zvaničnu internet stranicu (website) – POTPUNO BESPLATNO!

Ako ste našli svoj sportski subjekt u ovom imeniku, sa netačnim podacima ili logotipom, kontaktirajte nas putem mejla, sa ispravnim podacima, kako bismo iste odmah izmenili. Sportski imenik Srbije maksimalno koristi sve svoje resurse da svi Vaši podaci, na ovom sajtu, uvek budu prikazani sa ispravnim nazivima, fotografijama i kontakt podacima. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije na ovom sajtu u potpunosti ispravne i tačne.